skip to Main Content
Training: Voluit Leven

Training: Voluit leven

Sukima van Velzen en Nynke van der Wal geven vanaf september 2020 de training ‘Voluit leven’ in Gezondheidscentrum Kloosterveen. In de training leert u nieuwe manieren om met onaangename en pijnlijke emoties om te gaan. Het resultaat is dat u bewuster gaat leven en u meer laat leiden door wat voor u belangrijk is.

Voor wie?

De training Voluit leven is bedoeld voor volwassenen die last hebben van bijvoorbeeld: werkstress, gespannenheid, somberheid, angstklachten, vermoeidheid, pijn, verslavingsgedrag, gevoel van leegte, zelfkritiek. Wilt u zich niet meer belemmerd voelen door deze gevoelens of klachten en wilt u weer voluit kunnen leven? Dan is deze training voor u.

De training

Deze groepstraining is gebaseerd op ACT: Acceptance and Commitment Therapy in combinatie met mindfulness oefeningen (gebaseerd op MBCT). De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur, die wekelijks plaatsvinden. Daarnaast krijgt u oefeningen mee die u thuis uitvoert of toepast. De training wordt 2 keer per jaar gegeven in Gezondheidscentrum Kloosterveen aan de transportweg 8b. De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 16 personen.

Inhoud training

In deze training leert u:

  • Wat voor u waardevol is.
  • Hoe u uw waarden als kompas in uw leven kunt gebruiken.
  • Wat psychisch leed veroorzaakt.
  • Milder te worden naar uw negatieve emoties of pijn.
  • Minder in onbewuste patronen te leven door opmerkzaamheid waardoor keuzevrijheid ontstaat.
  • Het verschil tussen ‘doen’ en ‘zijn’.
  • Hoe u zelf kunt bijdragen aan een bevredigender leven.
  • Onderscheiden wanneer controle wel en niet werkt.
  • Minder te oordelen over uzelf en anderen.

Wilt u weten wanneer de volgende cursus start of heeft u een andere vraag over de cursus? Neem dan gerust contact op met Sukima van Velzen.

 

Back To Top