skip to Main Content
Tirza Meints-Roth

Communicatie, zoeken naar oplossingen en een ander helpen zijn aspecten die mij interesseren. Mijn interesse in werken met kinderen met problemen in de taalontwikkeling, doofheid en slechthorendheid is ontstaan tijdens een eerdere opleiding waarbij ik stageliep in het speciaal onderwijs. Hier kwam ik het vak logopedie tegen wat voor mij de perfecte combinatie blijkt te zijn van mijn interesses en waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Op logopedisch gebied heb ik ervaring opgedaan op het gebied van communicatie en slikken bij volwassenen met een verstandelijke beperking. Ook heb ik ervaring met het behandelen van kinderen van 4-12 jaar op het gebied van spraak en taal.

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij Rondom Spraak. Ik heb er plezier in om verschillende cliënten te zien met ieder zijn eigen therapiewensen en hieraan te werken op een manier wat bij de cliënt past. Ik vind het belangrijk dat de cliënt plezier heeft in de behandeling. Voor de beste motivatie probeer ik zo veel mogelijk aan te sluiten bij de interesses van de cliënt, waar ik graag mijn creativiteit voor inzet.

Back To Top