skip to Main Content
Zwangerschapsverlof Sukima Van Velzen

Zwangerschapsverlof Sukima van Velzen

Sukima van Velzen haar zwangerschapsverlof gaat in op 01-03-2021
Loes Venema vervangt Sukima in deze periode. Zij stelt zich graag even voor:

Mijn naam is Loes Venema, ik ben sinds februari 2011 werkzaam als logopedist. Jarenlang heb ik gewerkt in Haarlem en Amsterdam, hier heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met verschillende culturen, achtergronden een meertaligheid. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd  in dyslexie en stotteren. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd op het gebied van fonologische stoornissen en ik heb de cursus Floortime gedaan. Floortime is een ontwikkelingsgericht model om op een andere manier te kijken en werken met jonge kinderen met autisme, gedrags- en/of ontwikkelingsachterstand.

Mijn passie voor het vak logopedie is ontstaan vanuit mijn interesse in spreken en communiceren. Communicatie vormt de basis voor het leggen van contact met andere, omdat het mij verschrikkelijk lijkt om niet gemakkelijk te kunnen communiceren help ik graag kinderen, jongeren en volwassenen bij problemen op dit gebied. In de behandelingen hecht ik veel waarde aan een open en vrolijke sfeer, waarbij ik het belangrijk vind dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Humor, inlevingsvermogen, enthousiasme en creativiteit zijn woorden die bij mij passen.

Vanaf januari ga ik met veel enthousiasme aan de slag bij Rondom Spraak. Jullie kunnen bij mij terecht voor behandelingen gericht op stotteren, broddelen, spelling en dyslexie, fonologische problemen of communicatieproblemen bij kinderen met autisme -en/of een ontwikkelingsachterstand. Ik ontvang u van harte in de praktijk!

Hartelijke groeten,

Loes Venema

Ik ben te bereiken op: 06 18164623/ loes@rondomspraak.nl

 

 

Back To Top